Bliv medlem

Som medlem støtter du Hals Arkivs arbejde med at indsamle, registrere og formidle lokalhistorien for den gamle Hals Kommune. Foruden det modtager du hvert år vores årsskrift og et årskort til Nordjyllands Historiske Museum.

Du bliver medlem ved at indbetale dit kontingent på konto 9070 06 400 123 58 eller besøg os i arkivets åbningstid og betal kontanteller ring 26152705

HUSK endelig at angive dit navn i meddelelsesfelt i netbank. Eller send en mail til , hvor du skriver, at du har betalt. Bruger du ikke netbank, så kontakt os, så finder vi ud af en løsning.

Hals Arkiv er et foreningsdrevet arkiv baseret på frivillig arbejdskraft – alle arbejder frivilligt. Rygraden i vores økonomi er vores medlemmer og rygraden i vores arbejde er de medlemmer, der vælger at være frivillige. Vores arbejde stiller vi til rådighed for dig, men vi er afhængige af din støtte i form af medlemskontingent. Vores økonomi er baseret på medlemskontingenter og et mindre tilskud fra Aalborg Kommune.
Vi bruger penge på årsskrift, nødvendigt IT til registrering og scanning, syrefri kuverter og kasser til opbevaring af arkivalier, kurser for arkivfrivillige, udstillinger, arrangementer, mv.

  • Medlemskab for én person koster 125 kr. pr. år.
  • Medlemskab for to personer i samme husstand koster 175 kr. pr. år.
  • Sponsormedlemskab koster 300 kr. pr. år.
  • Din virksomhed/forening vil blive nævnt i årsskriftet.
  • Livsvarigt medlemskab koster 2.000 kr.
Bliv medlem