Brug arkivet

Hals Arkiv ligger midt i Gandrup på Aalborgvej overfor Borgergade. Der er ingen parkering ved arkivet, brug i stedet de nærliggende parkeringsmuligheder. Bus 1D fra Aalborg har stoppested 50 m fra arkivet. Vi har kaffe på kanden. Du er velkommen til at tage madpakke med, hvis du kommer på et længere besøg.

Brug af arkivalier – Vores arkivalier er på fjernmagasin, så bestil dem endelig før dit besøg. Det kan du gøre ved at sende os en mail med dine spørgsmål, ringe eller selv finde vores arkivalier på arkiv.dk og sende os en mail med arkivnummeret.

Som udgangspunkt skal du besøge arkivet for at bruge arkivalierne, vi kan kun i begrænset omfang skanne og sende dig materiale.

Brug af billeder – Vi registrerer alle vores billeder på www.arkiv.dk, når du finder dem her, kan du direkte fra arkiv.dk sende en anmodning om at få billede tilsendt. Det koster ikke noget at få billedfiler tilsendt, men vi sætter selvfølgelig pris på, hvis du har lyst til at støtte arkivet med et lille beløb 🙂 Vi kan ikke levere papirbilleder.

Åbningstider: Tirsdag 15-20 – Eller efter aftale

Den første tirsdag i hver måned har vi også træffetid på Hals Bibliotek, 15-18